Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
21.01.2022
Naskladněny Kellys VANITY 30, 27,5"
Dnes naskladněny první modely dámské kategorie Kellys VANITY 30 na 27,5" kolech a to v obou barevných variantách white i grey. Kola jsou opět naskladn... číst celé
17.01.2022
Naskladněn Kellys CLIFF 90 red i blue
Na prodejnu byl dnes naskladněn jeden z nejprodávanějších turistických modelů třídy krosových kol a to model Kellys CLIFF 90 2021  v obou barvách a ve... číst celé
04.01.2022
Naskladněn KROSS Level 2.0 2022
Dnes byl na prodejnu naskladněn další z modelů značky KROSS, model KROSS Level 2.0 2022. KROSS Level 2.0 yellow/black glossy 2022 Kolo je osazeno S... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Marketingová agentura ………
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

KROSS modelová řada turistické třídy HEXAGON a sportovní třídy LEVEL na prodejně !!
16.01.2022
KROSS modelová řada turistické třídy HEXAGON a sportovní třídy LEVEL na prodejně !!
Uvažujete o koupi jízdního kola? Tak to jste u nás správně. V tuto chvíli máme pro vás k dispozici kompletní modelovou řadu jak turistické třídy KROSS... číst celé
Druhá várka kol do REZERVACÍ dorazila na prodejnu
11.11.2021
Druhá várka kol do REZERVACÍ dorazila na prodejnu
Vážení zákazníci, Vaši miláčci kola Kellys GATE a Kellys Mystery z rezervací jsou již na prodejně, zatím jsou schování v krabicích. Postupně jim v... číst celé
Přilba na kolo, bezpečnost na prvním místě!!
18.10.2021
Přilba na kolo, bezpečnost na prvním místě!!
Cyklistické přilby jsou pohodlné na nošení, dobře vypadají a patří k základnímu vybavení cyklisty. U nás najdete přilby pro celou rodinu číst celé
Žádané sportovní modely Kellys SPIDER 80 a 90, skladem!
16.09.2021
Žádané sportovní modely Kellys SPIDER 80 a 90, skladem!
Jupíííí a je to tady, konečně jsou vyrobeny sportovní kola výrobce Kellys a jedná se o modely SPIDER 80 a 90. A že je konec léta, to vůbec nevadí, s m... číst celé
Naše prodejna

BIKESHOP

28. října 820/267

709 00 Ostrava

 

Logo
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
© 2014 - 2022 BIKESHOP Petr Pospíšil. Všechna práva vyhrazena.