Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.11.2021
Naskladněn Kellys SPIDER 70, 29"
Dnes byl naskladněn jeden z nejprodávanějších modelů třídy Spider a to model: Kellys SPIDER 70 Yellow 2021 na 29" kolech. číst celé
18.11.2021
Naskladněn Kellys SPIDER 70, 27,5"
Dnes byl naskladněn velice žádaný model třídy SPIDER. Kellys SPIDER 70 yellow 27,5" Kellys SPIDER 70 black 27,5" číst celé
18.11.2021
Kellys MYSTERY 50 naskladněn
Poslední vyrobený model dámské kategorie MYSTERY naskladněn. Kellys MYSTERY 50 2021 číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu BIKESHOP
Ochrana osobních údajů e-shopu BIKESHOP
  1. Společnost Petr Pospíšil, se sídlem Na Dvojce 447, 739 35 Václavovice IČ 66717353, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Petr Pospíšil tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@kellys-bike.cz

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Připravili jsme pro Vás adventní nákupy se slevou -10%
25.11.2021
Připravili jsme pro Vás adventní nákupy se slevou -10%
Do Vánoc zbývá několik týdnů a nevíte jaký dárek pro své blízké. U nás si vyberete :O) číst celé
Druhá várka kol do REZERVACÍ dorazila na prodejnu
11.11.2021
Druhá várka kol do REZERVACÍ dorazila na prodejnu
Vážení zákazníci, Vaši miláčci kola Kellys GATE a Kellys Mystery z rezervací jsou již na prodejně, zatím jsou schování v krabicích. Postupně jim v... číst celé
Přilba na kolo, bezpečnost na prvním místě!!
18.10.2021
Přilba na kolo, bezpečnost na prvním místě!!
Cyklistické přilby jsou pohodlné na nošení, dobře vypadají a patří k základnímu vybavení cyklisty. U nás najdete přilby pro celou rodinu číst celé
Žádané sportovní modely Kellys SPIDER 80 a 90, skladem!
16.09.2021
Žádané sportovní modely Kellys SPIDER 80 a 90, skladem!
Jupíííí a je to tady, konečně jsou vyrobeny sportovní kola výrobce Kellys a jedná se o modely SPIDER 80 a 90. A že je konec léta, to vůbec nevadí, s m... číst celé
Naše prodejna

BIKESHOP

28. října 820/267

709 00 Ostrava

 

Novinky

Nové produkty skladem

 

 

 

 

 

 

Logo
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.