Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
28.06.2022
Naskladněn Kellys SOOT 90 vel.L
Dnes byla u karbonového top modelu Kellys SOOT 90 2022 naskladněna velikost rámu L.  Model se tedy na prodejně nabízí v obou velikostech M a L. Kell... číst celé
23.06.2022
Naskladněn Kellys GATE 30 grey
Dnes byl na prodejnu naskladněn jeden z nejprodávanějších modelů sportovní kategorie GATE a to model Kellys GATE 30 2022 v barvě grey. Kolo je na pro... číst celé
13.06.2022
VÝROBA KELLYS 2022 NA ČERVEN
Vážení zákazníci, výroba jede na plné obrátky a níže uvádíme celkem 3 velice zajímavé modely, které již delší dobu nemáme skladem a na základě této v... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu BIKESHOP
Ochrana osobních údajů e-shopu BIKESHOP
  1. Společnost Petr Pospíšil, se sídlem Na Dvojce 447, 739 35 Václavovice IČ 66717353, (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Petr Pospíšil tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese info@kellys-bike.cz

  6. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Dětská odrážedla pro nejmenší KELLYS KIRU a KELLYS KITE v naší nabídce :O)
14.03.2022
Dětská odrážedla pro nejmenší KELLYS KIRU a KELLYS KITE v naší nabídce :O)
Pro nejmenší cyklistické nadšence máme kvalitní odrážedla modelové řady KELLYS KIRU a KELLYS KITE. číst celé
NOVINKA, v naší nabídce naleznete silniční pláště české firmy TUFO
28.02.2022
NOVINKA, v naší nabídce naleznete silniční pláště české firmy TUFO
Rádi bychom Vás informovali o novince v našem obchodě. Rozšířili jsme svou nabídku silničních plášťů od české firmy TUFO. číst celé
- 10% na jízdní kola KROSS, které máme skladem na prodejně
16.02.2022
- 10% na jízdní kola KROSS, které máme skladem na prodejně
AKCE pro velký zájem prodloužena do 28.2.2022 !!! Využijte akci na všechny kategorie dámských, pánských a dětských jízdních kol značky KROSS se slevov... číst celé
Sportovní kategorie jízdních kol KELLYS GATE a MYSTERY skladem na prodejně !!!
25.01.2022
Sportovní kategorie jízdních kol KELLYS GATE a MYSTERY skladem na prodejně !!!
Na naší kamenné prodejně máme pro Vás připravenou kompletní sportovní modelovou řadu jízdních kol KELLYS GATE a KELLYS MYSTERY. číst celé

Specializujeme se na značky

 

           

 

Naše prodejna

BIKESHOP

28. října 820/267

709 00 Ostrava

 

Logo
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
© 2014 - 2022 BIKESHOP Petr Pospíšil. Všechna práva vyhrazena.