Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
23.06.2022
Naskladněn Kellys GATE 30 grey
Dnes byl na prodejnu naskladněn jeden z nejprodávanějších modelů sportovní kategorie GATE a to model Kellys GATE 30 2022 v barvě grey. Kolo je na pro... číst celé
13.06.2022
VÝROBA KELLYS 2022 NA ČERVEN
Vážení zákazníci, výroba jede na plné obrátky a níže uvádíme celkem 3 velice zajímavé modely, které již delší dobu nemáme skladem a na základě této v... číst celé
03.06.2022
Naskladněny dětská kola KELLYS
Dnes byly na prodejnu naskladněny tyto dětská kola KELLYS:   KELLYS Marc 50 2022, 24"   KELLYS Kiter 50 Turquoise 2022, 24"   KELLYS Lumi 50... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dětská odrážedla pro nejmenší KELLYS KIRU a KELLYS KITE v naší nabídce :O)
14.03.2022
Dětská odrážedla pro nejmenší KELLYS KIRU a KELLYS KITE v naší nabídce :O)
Pro nejmenší cyklistické nadšence máme kvalitní odrážedla modelové řady KELLYS KIRU a KELLYS KITE. číst celé
NOVINKA, v naší nabídce naleznete silniční pláště české firmy TUFO
28.02.2022
NOVINKA, v naší nabídce naleznete silniční pláště české firmy TUFO
Rádi bychom Vás informovali o novince v našem obchodě. Rozšířili jsme svou nabídku silničních plášťů od české firmy TUFO. číst celé
- 10% na jízdní kola KROSS, které máme skladem na prodejně
16.02.2022
- 10% na jízdní kola KROSS, které máme skladem na prodejně
AKCE pro velký zájem prodloužena do 28.2.2022 !!! Využijte akci na všechny kategorie dámských, pánských a dětských jízdních kol značky KROSS se slevov... číst celé
Sportovní kategorie jízdních kol KELLYS GATE a MYSTERY skladem na prodejně !!!
25.01.2022
Sportovní kategorie jízdních kol KELLYS GATE a MYSTERY skladem na prodejně !!!
Na naší kamenné prodejně máme pro Vás připravenou kompletní sportovní modelovou řadu jízdních kol KELLYS GATE a KELLYS MYSTERY. číst celé

Specializujeme se na značky

 

           

 

Naše prodejna

BIKESHOP

28. října 820/267

709 00 Ostrava

 

Logo
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
© 2014 - 2022 BIKESHOP Petr Pospíšil. Všechna práva vyhrazena.