Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
29.04.2022
Naskladněn Kellys KITER 50 2022
Dnes byl naskladněn dětský model: KELLYS Kiter 50 Neon Yellow 2022, 24"   číst celé
25.04.2022
Naskladněn Kellys SPIDER 50, kola 29 i 27,5", barva red i black
Dnes byl na prodejnu naskladněn model Kellys SPIDER 50 2022. Naskladněny jsou obě barvy, black i red a to na průměrech kol 29" i 27,5".   Kellys SP... číst celé
29.03.2022
Naskladněny Kellys PHANATIC a PHEEBE 10
Na prodejnu dnes byly naskladněny modely kategorie Krosových kol.   KELLYS Phanatic 10 Red 2022   KELLYS Phanatic 10 Dark Ocean 2022   KELLY... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • ……… v případě externích e-mailových nástrojů nezapomeňte doplnit případné další údaje jako jméno a příjmení; telefonní číslo; adresu bydliště apod. (newsletterový nástroj od Eshop-rychle zpracovává jen e-mailovou adresu)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel softwaru ……… (Pokud využíváte např. Externí mailingový nástroj.)
    • Marketingová agentura ……… (Pokud se vám stará o emailing kompletně marketingová agentura.)
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Dětská odrážedla pro nejmenší KELLYS KIRU a KELLYS KITE v naší nabídce :O)
14.03.2022
Dětská odrážedla pro nejmenší KELLYS KIRU a KELLYS KITE v naší nabídce :O)
Pro nejmenší cyklistické nadšence máme kvalitní odrážedla modelové řady KELLYS KIRU a KELLYS KITE. číst celé
NOVINKA, v naší nabídce naleznete silniční pláště české firmy TUFO
28.02.2022
NOVINKA, v naší nabídce naleznete silniční pláště české firmy TUFO
Rádi bychom Vás informovali o novince v našem obchodě. Rozšířili jsme svou nabídku silničních plášťů od české firmy TUFO. číst celé
- 10% na jízdní kola KROSS, které máme skladem na prodejně
16.02.2022
- 10% na jízdní kola KROSS, které máme skladem na prodejně
AKCE pro velký zájem prodloužena do 28.2.2022 !!! Využijte akci na všechny kategorie dámských, pánských a dětských jízdních kol značky KROSS se slevov... číst celé
Sportovní kategorie jízdních kol KELLYS GATE a MYSTERY skladem na prodejně !!!
25.01.2022
Sportovní kategorie jízdních kol KELLYS GATE a MYSTERY skladem na prodejně !!!
Na naší kamenné prodejně máme pro Vás připravenou kompletní sportovní modelovou řadu jízdních kol KELLYS GATE a KELLYS MYSTERY. číst celé

Specializujeme se na značky

 

           

 

Naše prodejna

BIKESHOP

28. října 820/267

709 00 Ostrava

 

Logo
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
© 2014 - 2022 BIKESHOP Petr Pospíšil. Všechna práva vyhrazena.