Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.09.2021
Naskladněny Kellys SPIDER 80 a 90
Konečně byly vyrobeny tolik žádané sportovní modely Kellys SPIDER 80 a 90 2021.  Kellys SPIDER 80 2021 je prvním modelem, který je osazen sadou Shima... číst celé
06.09.2021
Výroba KELLYS září - říjen 2021
Vážení zákaznící, konečně tento týden začne výroba velice poptávaných modelů SPIDER 70, 80 a 90. Tato výroba je potvrzena a bude probíhat v tomto a p... číst celé
04.09.2021
Naskladněny Kross LEVEL 1.0 a 3.0
Dnes byly na prodejnu naskladněny sportovní modely značky KROSS a to model LEVEL 1.0 ve dvou barevných variantách a model LEVEL 3.0. V základu obou ko... číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Petr Pospíšil, se sídlem Na Dvojce 447, 739 35 Václavovice, IČ 66717353, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Žádané sportovní modely Kellys SPIDER 80 a 90, skladem!
16.09.2021
Žádané sportovní modely Kellys SPIDER 80 a 90, skladem!
Jupíííí a je to tady, konečně jsou vyrobeny sportovní kola výrobce Kellys a jedná se o modely SPIDER 80 a 90. A že je konec léta, to vůbec nevadí, s m... číst celé
Nově skladem pánská kola značky Kross LEVEL 1.0 a 3.0
07.09.2021
Nově skladem pánská kola značky Kross LEVEL 1.0 a 3.0
Pánové, toužíte po novém sportovním horském kole? Máme pro Vás v nabídce kola značky KROSS a to modely LEVEL 1.0 a LEVEL 3.0 v opravdu našlapaných bar... číst celé
Modely KELLYS 16" Wasper a Emma 2021 opět skladem
03.09.2021
Modely KELLYS 16" Wasper a Emma 2021 opět skladem
Dětská kola Kellys 16" mají lehký a odolný rám z hliníkové slitiny s unikátní geometrií a sníženou horní rámovou trubkou zaručí pohodlné nasednutí a s... číst celé
Kellys SPIDER 30 máme skladem, stačí vložit do nákupního košíku
31.08.2021
Kellys SPIDER 30 máme skladem, stačí vložit do nákupního košíku
Moderní horské kolo Kellys SPIDER 30 má lehký hliníkový rám, je vybaveno vysoce kvalitní vidlicí SR SUNTOUR XCE28 se zdvihem 100 mm a komponenty Shima... číst celé
Naše prodejna

BIKESHOP

28. října 820/267

709 00 Ostrava

 

Novinky

Nové produkty skladem

 

 

 

 

 

 

Logo
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.