Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
26.11.2021
Naskladněn Kellys SPIDER 70, 29"
Dnes byl naskladněn jeden z nejprodávanějších modelů třídy Spider a to model: Kellys SPIDER 70 Yellow 2021 na 29" kolech. číst celé
18.11.2021
Naskladněn Kellys SPIDER 70, 27,5"
Dnes byl naskladněn velice žádaný model třídy SPIDER. Kellys SPIDER 70 yellow 27,5" Kellys SPIDER 70 black 27,5" číst celé
18.11.2021
Kellys MYSTERY 50 naskladněn
Poslední vyrobený model dámské kategorie MYSTERY naskladněn. Kellys MYSTERY 50 2021 číst celé
Zobrazit všechny novinky
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Petr Pospíšil, se sídlem Na Dvojce 447, 739 35 Václavovice, IČ 66717353, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Připravili jsme pro Vás adventní nákupy se slevou -10%
25.11.2021
Připravili jsme pro Vás adventní nákupy se slevou -10%
Do Vánoc zbývá několik týdnů a nevíte jaký dárek pro své blízké. U nás si vyberete :O) číst celé
Druhá várka kol do REZERVACÍ dorazila na prodejnu
11.11.2021
Druhá várka kol do REZERVACÍ dorazila na prodejnu
Vážení zákazníci, Vaši miláčci kola Kellys GATE a Kellys Mystery z rezervací jsou již na prodejně, zatím jsou schování v krabicích. Postupně jim v... číst celé
Přilba na kolo, bezpečnost na prvním místě!!
18.10.2021
Přilba na kolo, bezpečnost na prvním místě!!
Cyklistické přilby jsou pohodlné na nošení, dobře vypadají a patří k základnímu vybavení cyklisty. U nás najdete přilby pro celou rodinu číst celé
Žádané sportovní modely Kellys SPIDER 80 a 90, skladem!
16.09.2021
Žádané sportovní modely Kellys SPIDER 80 a 90, skladem!
Jupíííí a je to tady, konečně jsou vyrobeny sportovní kola výrobce Kellys a jedná se o modely SPIDER 80 a 90. A že je konec léta, to vůbec nevadí, s m... číst celé
Naše prodejna

BIKESHOP

28. října 820/267

709 00 Ostrava

 

Novinky

Nové produkty skladem

 

 

 

 

 

 

Logo
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.