Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
25.11.2022
Naskladněn KROSS ESKER 6.0 2023
Dnes byl na prodejnu naskladněn jeden z nejprodávanějších gravel kol značky KROSS, model KROSS ESKER 6.0 2023.  Model je naskladněn ve velikostech rá... číst celé
21.11.2022
Naskladněny dětská kola KROSS
Dnes byly naskladněny na prodejnu dětská kola KROSS. Lehké modely s pevnou alu vidlicí na ráfkových i kotoučových brzdách. KROSS LEVEL JR 2.0 yellow... číst celé
25.10.2022
Naskladněn Kellys TYGON R90 a R50
  Na prodejnu jsou naskladněny první modely třídy E-BIKE.   Vlajková loď třídy TYGON a to model Kellys TYGON R90.  Model máme skladem ve velikos... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Sledujte nás na Facebooku
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Petr Pospíšil, se sídlem Na Dvojce 447, 739 35 Václavovice, IČ 66717353, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Základem bezpečí cyklisty je být vidět
31.10.2022
Základem bezpečí cyklisty je být vidět
Jezdíte za snížené viditelnosti na kole do práce, školy nebo dlouhé cyklovýlety? Zvyšte svou bezpečnost v silničním provozu i na cyklostezkách!!! číst celé
Hledáte pohodlné sedlo pro vaše bolavé prdelky? Máme pro vás řešení.
08.07.2022
Hledáte pohodlné sedlo pro vaše bolavé prdelky? Máme pro vás řešení.
Máte z jízdy na kole bolavé pozadí? Gelové sedlo je správná volba. Nahlédněte do článku s odkazy na TOP gelové sedla z naší nabídky. číst celé
Dětská odrážedla pro nejmenší KELLYS KIRU a KELLYS KITE v naší nabídce :O)
14.03.2022
Dětská odrážedla pro nejmenší KELLYS KIRU a KELLYS KITE v naší nabídce :O)
Pro nejmenší cyklistické nadšence máme kvalitní odrážedla modelové řady KELLYS KIRU a KELLYS KITE. číst celé
NOVINKA, v naší nabídce naleznete silniční pláště české firmy TUFO
28.02.2022
NOVINKA, v naší nabídce naleznete silniční pláště české firmy TUFO
Rádi bychom Vás informovali o novince v našem obchodě. Rozšířili jsme svou nabídku silničních plášťů od české firmy TUFO. číst celé

Specializujeme se na značky

 

           

 

Naše prodejna

BIKESHOP

28. října 820/267

709 00 Ostrava

 

Kontakty
Logo
Po-Pá 10-12/13-18h, So 9-12h
Copyright © 2022 BIKESHOP Petr Pospíšil. Všechna práva vyhrazena.